Dneska proběhl na naší škole Den otevřených dveří. Pro tuhle příležitost byla do vestibulu vyvěšena nástěnka s důvody, proč naši školu navštěvovat. Důvody psali žáci 9.B. Je jich opravdu hodně, a tak jsem vybrala 10 nejzajímavějších.

Tohle nejsou důvody pro vás (protože už údajně na tuhle školu chodíte) ale pro vaše mladší sourozence v předškolním roku anebo mladší sourozence vašich příbuzných a kamarádů. Zkuste jim to říct, alespoň kousek.

Příjemní a dobří učitelé

Zlá matikářka nebo chemikářka je noční můra každého žáka, u nás nic nehrozí. Učitelé jsou strašně vstřícní a dokážou toho dost naučit bez toho, aby se stokrát přepisovaly Newtonovy zákony.

Moderní vybavení

Možná jste se setkali s kamarádem, který nemá ve své třídě ani pořádný počítač.Ve většině našich tříd jsou multimediální tabule a nové počítače a to dost pomáhá moderní výuce.

Chemikárna a fyzikárna

Bez odborné učebny chemie by se každý pokus stával adrenalinovým zážitkem. V té naší se dá dělat spousta věcí, které jsou zajímavější než psaní chemických vzorečků. (promiňte, paní učitelko)

FAJNE

Chceš hrát squash? Klidně! Chceš badminton? Proč ne! A co spinning a kruhové tréningy? Samozřejmě! To vše můžeš dělat díky spolupráci naší školy s SC FAJNE.

Akce, soutěže a zase akce

Na naší škole probíhá tolik akcí. Možná ses i do jedné přihlásil. Není to špatné, ne?

Dobrá výuka jazyků

Na naší škole máme angličtinu už od první třídy a druhý cizí jazyk, jako  němčinu, francouzštinu, španělštinu nebo ruštinu, už v šesté. To nám dost pomáhá v komunikaci s cizinci, což nabízí možnost cestovat do více zemí světa! (Ale to až v dalším bodě)

Zájezdy kam si vzpomeneš

A už jsme u toho, cestování. S naší školou můžeš procestovat skoro celou Evropu, poznáš nové krajiny, zažiješ nové zkušenosti a možná, pokud budeš hodný, si tě vyfotí nějaký zájezd asijských turistů. 😉

Dostupnost

„To za našich mladých let… My museli chodit pěšky tři kilometry do školy a to i v zimě!“ tvrdí většina našich rodičů, zatímco u naší školy je hned autobusová zastávka a vozovna tramvají. Tady se žádné tůry konat nebudou.

Příprava na přijímací zkoušky

Prvňákům to může být jedno, ale pokud jsi osmák nebo deváťák, tenhle bod tě bude zajímat. Od deváté třídy jsou pro naše žáky dostupné dva dobrovolné kroužky- cvičení z češtiny a cvičení z matiky. Pomocí našich učitelů se na svou vysněnou střední školu určitě dostaneš.

Nejzajímavější důvod

Tenhle důvod je relativní a dozajista pobaví. V deváté třídě není hudební výchova. No… když nemáte hudební sluch, tohle určitě musí být výhoda.

Tak co? Dokázali jste někoho přemluvit? Pochlubte se nám v komentářích!


Ohodnoť příspěvek
HrůzaNelíbí se miJakžtakžLíbí se miVýborný (3 hlas/ů, průměr: 5,00 z 5)
 
Loading...

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *