Na úvod troška historie

Pamětníci, kteří jsou dnes již na střední či vysoké, možná ví, jak vypadal starý Duch školy. Všechno jiným písmem, nekvalitní obrázky. Ale v té době to bylo moderní. Např. první Duch školy se psal na psacím stroji přes kopírák, a poté se stránky k sobě přicvakly. Ale protože jdeme s dobou, samozřejmě jsme přešli k počítačům.

Jediné, co se nezměnilo je logo. Už několikrát probíhala anketa, ale naše zlaté staré logo vyhrálo.

Duch školy začali dělat učitelé a v roce 2000 časopis převzala paní učitelka Mgr. Vlasta Lotreková. O časopis byl velký zájem, a proto se vytvořila redakční rada plná dětí, které chtěly s časopisem pomáhat.

Určitě byste se divili, jak starý je Duch školy. První číslo vyšlo už v roce 1992! To je, co?

Číslo z roku 1993
Číslo z roku 2000
Myslel jsem si, že speciály děláme nově, ale ne
20. výročí Ducha

Duch nikdy nezůstal pozadu, jak jsem již říkal, doba se mění a Duch s ní taky. A za to můžete poděkovat jen našim úžasným redaktorům. A klidně jím můžete být i vy! Ale teď už k tomu, kde jsem celou tu dobu mířil…

Máme Instagram!

Před asi třemi roky Duch spustil web a před půl rokem jsme spustili tento nový blog, který právě čtete. Ale nedalo nám to a rozhodli jsme se pokračovat ještě dál, Duch má nyní svůj vlastní oficiální Instagram. Naleznete zde fotky ze zákulisí, fotky redaktorů při práci, aktuálního dění a mnohem více. Zůstaňte v obraze a dovídejte se o všem dopředu! Nezapomeňte nás sledovat: duch.skoly.

A kam se Duch dostane příště? Chcete Facebook, Twitter, nebo chcete jen více příspěvků, chcete speciál…? To už necháme na vás čtenářích, ať rozhodnete sami. Nebojte se a řekněte nám, co vás zajímá.


Ohodnoť příspěvek
HrůzaNelíbí se miJakžtakžLíbí se miVýborný (3 hlas/ů, průměr: 5,00 z 5)
 
Loading...

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *